Om klinikken

Velkommen til Taagemose Dyreklinik

Taagemose Dyreklinik er en mobil klinik, der kører ud til dig og dit kæledyr, hvor du bor. Den mobile klinik er udstyret som en kørende dyreklinik og der er både mulighed for konsultationer samt for at få foretaget operationer, neutralisationer og tandbehandlinger helt uden du behøver køre dit dyr til en klinik.

Det er især smart for dig, hvis du har kat, kanin eller hund som ikke kan lide at køre bil eller bare hvis du selv har svært ved at komme til dyrlægen med dit dyr.

Klinikken er opkaldt efter gården, hvor den er hjemmehørende og det er også muligt at få en tid i den mobile klinik på Taagemoses matrikel, hvis man hellere selv vil komme til mig. 


Dyrlægen på Taagemose Dyreklinik

Pouline Vestergaard Grosbøl

Jeg er færdiguddannet som dyrlæge på den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole i juni 2008 med speciale indenfor smådyr og har siden eksamen også udelukkende arbejdet i smådyrspraksis med familiedyr. 

Jeg sætter min løbende efteruddannelse og fortsatte udvikling meget højt og har løbende efter eksamen gennemført en del efteruddannelse og deltager i kurser og konferencer jævnligt for at vedligeholde min faglige kunnen.

Jeg har særlig interesse inden for tænder og tandbehandlinger, samt behandling af kaniner, marsvin og katte. Men jeg behandler naturligvis også hunde i klinikken. 

Mit mål med Taagemose Dyreklinik er at give dyr og ejere en god oplevelse med dyrlægebesøget, hvor der både er tid og ro samtidig med at dyret slipper for den stressende køretur ind til en klinik og i stedet bare skal tages ud til den mobile klinik.

Jeg værdsætter det gode samarbejde med ejer og prøver altid at være lydhør over for ejers ønsker, så vi sammen kan lægge den bedste plan for netop dit kæledyr.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen