​Gratis rådgivning

Priser

Alle priser er opgivet inkl. moms og er gældende pr. 1/5- 2024

Generelle priser

Tilbud gives på vaccination af hvalpe- og killingekuld!

*Kørsel fra Vemmetoftevej 7, 4653 Karise –korteste rute jf. Google Maps!
Kørsel beregnes 10 kr./ km tur-retur. Eks: du bor 18 km fra mig. Da jeg skal køre både ud og hjem, så det er i alt 10 kr. x 32 km =320 kr. i kørsel

Generelle priser

Der afholdes ikke fast vagt, men ved behov for dyrlægehjælp uden for åbningstid kan man altid sende en besked. Jeg svarer og hjælper i det omfang det er muligt for mig. Ellers henvises til nærmeste vagthavende dyrlæge. I vagten er der tillæg på 100% og om natten efter kl. 23.00 tillæg på 200% på det samlede beløb.

Kanin/marsvin

Operationspriser er inkl. sundhedsundersøgelse forud for narkose, skånsom bedøvelse, varme, ilt overvågning og negleklip og vejledning i efterbehandling. Hos mig får alle kaniner og marsvin desuden som standard udover smertestillende også noget kvalmestillende og noget til fremme tarmbevægelserne efter operation, da det ofte kan være et problem for kaniner efter narkose.
Alle kaniner og marsvin bliver syet under huden, så de ikke kan bide i trådene og alle hjemsendes med smertestillende (dette kommer oveni prisen fra ca. 120,-) samt noget foder til støttefodring, hvis man ikke har det selv (koster ca. 80 kr.). Registrering af kaninen i kaninregistret er inkluderet ved chipmærkning.

Hund

Operationspriser er inkl. Sundhedsundersøgelse forud for narkose, skånsom bedøvelse, varme, ilt og overvågning samt kloklip og hjemsendelse med vejledning i efterbehandling.
Alle hunde bliver syet under huden, så de ikke kan bide i trådene og alle hjemsendes med smertestillende (dette kommer oveni prisen- pris afhængig af dyrets vægt). Der tilbydes ikke operationer til hunde over ca. 20 kg.